The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-04-2015, 12:28 AM
Hitmehn Hitmehn is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
POST ID # = 750849
Hitmehn Reputation: 10
Default 2100s Not working

Last night they charged and worked perfectly and i did not have a problem at all with them, but about an hour or two ago they just would not charge. I heard the beeping noise they made when they are about to die which is normal. but when i went to plug them in the flashing amber light just didn't turn green like it normally did, so i tried a few other things


-Unplugging and plugging back in
-Trying a new USB port
-Unplugging the dongle thing and plugging it back into the PC



After all this i thought i would try and just let them die and maybe after they died they would work but now they are fully dead and STILL do not work. Any help will be appriciated because i really want these to get back working. Thank you.
Reply With Quote


  #2  
Old 01-04-2015, 05:54 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 750885
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Have you tried a different charging cable (MicroUSB)?
Have you tried wiggling the cable? Does the charging indicator turn on?
Reply With Quote


  #3  
Old 01-04-2015, 09:51 PM
Hitmehn Hitmehn is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
POST ID # = 751019
Hitmehn Reputation: 10
Default

Nope, Still no fix.

I think it may be the micro USB thing though, so tomorrow i will go buy a new one and see if it works then. if not i will have to get a replacement.
Reply With Quote


Reply

Tags
audio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.