The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-01-2018, 11:09 PM
d3adshot14 d3adshot14 is offline
Registered User
d3adshot14's PC Specs
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 1
POST ID # = 983061
d3adshot14 Reputation: 10
Default New to PC

Ok, so I recently built my own PC, I have the corsair lighting node pro hooked up properly and everything is installed fine. For some reason I am not showing any of my corsair LL120 Fans or the Lighting node pro to be found in either the Corsair link software or the Corsair iCUE software. Im incredibly new to PC and not good with figure out software issues like this please help.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2018, 11:58 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 898
POST ID # = 983069
hastegag Reputation: 20
Default

in brief, if you are using the new icue versions, you dont need link anymore. In my experience, others may argue against this, but Ive seen issues arise when they are both installed can you uninstall link and reinstall icue and see if it shows up? Can you take some photos of the wiring and post them here as i am sure we'd be able to help you figure it out! Is the lighting node pro plugged into a usb header? Is that usb header enabled in the bios? there's a couple different things that could go awry. Some folks here are beyond expert and all happy to help
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.