The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-08-2015, 03:21 PM
feloniously feloniously is offline
Registered User
feloniously's PC Specs
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 2
POST ID # = 758906
feloniously Reputation: 10
Default Corsair HG10 on an R9 290 w/H100, cannot use AMD mounting bracket-help

Ordered the HG10. Tore the Kraken off and started installing, everything went well until I got to mounting the H100 pump top. I used this previously on my system to cool my 8320, and for some dumb reason must have tossed the accompanying intel mounts.
So now I can't mount the cooler. The directions show a diagram of the intel and amd mounting positions (the typical square pattern for intel and the typical rectangular pattern for the amd setup).
Problem is, none, or at least most, of the Hydro series coolers use a 2-screw mounting bracket system for amd that is completely incompatible with the HG10.
Did the engineers/designers miss this and forget to add the two other holes?
Or am I somehow not interpreting the directions correctly?

It's either spend 30 to get the intel bracket, 50 for a used pump off CL, or I disassemble it and take it to my shop and tap two new holes in (which I'd rather not do)
any help is appreciated
Thanks
Attached Images
File Type: jpg h100 and hg10.jpg (266.6 KB, 442 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 02-09-2015, 12:52 PM
Corsair Dustin's Avatar
Corsair Dustin Corsair Dustin is offline
Corsair Employee
Corsair Dustin's PC Specs
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 4,100
POST ID # = 759079
Corsair Dustin Reputation: 41
Default

You'll need the Intel kit. Get in touch with customer service and see if they can help you out at all.
Reply With Quote


  #3  
Old 02-09-2015, 04:40 PM
feloniously feloniously is offline
Registered User
feloniously's PC Specs
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 2
POST ID # = 759139
feloniously Reputation: 10
Default

thanks. sent them an email.
in the meantime i made a bracket. post the pics when finished
Reply With Quote


  #4  
Old 01-28-2016, 06:52 PM
randyre randyre is offline
Registered User
randyre's PC Specs
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 1
POST ID # = 833812
randyre Reputation: 10
Default

I know this is old, but this is the only post I've been able to find that talks about an original h100 with the HG10... I would like to see the mounting method used.

I too had my cooler on an AMD CPU and lost the intel brackets.

Tech support could not help as they tell me that the original H100 is not compatible with the HG10 for the GTX970. I know this was about the R9 but its the closest post I could find.

Any help, links or pictures would be greatly appreciated.
Reply With Quote


Reply

Tags
amd, bracket, hg 10, incompatible

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.