The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-22-2019, 04:22 PM
ChampionEevee ChampionEevee is offline
Registered User
ChampionEevee's PC Specs
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 5
POST ID # = 995266
ChampionEevee Reputation: 10
Sad Void Pro Wireless Mic issues

I've just created this account today and this is my first post, bear with me on this one.

I've purchased a Void Pro Wireless week after Christmas and have been told my mic sounds like "a block of styrofoam is in front of it" although the feedback quality sounds normal. I've checked through windows voice recorder and it sure enough sounded muffled. Does this have to do with a setting I haven't found in iCUE, or is it a defective product?

Thanks in advance. I apologize if this is the wrong categorized thread and/or poor formatting or knowledge.
Reply With Quote


  #2  
Old 02-22-2019, 08:08 PM
xMacias xMacias is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 279
POST ID # = 995286
xMacias Reputation: 20
Default

There is a little foam thing on the mic which I believe is there to help block out unnecessary sounds from speaking. You could try taking it off and moving it around.
Reply With Quote


  #3  
Old 02-22-2019, 08:57 PM
ChampionEevee ChampionEevee is offline
Registered User
ChampionEevee's PC Specs
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 5
POST ID # = 995298
ChampionEevee Reputation: 10
Default

I have tried that before, though it seems to not have any affect on the sound whatsoever.

EDIT: Rechecked the voice, and all seems well. Hmm...

Last edited by ChampionEevee; 02-27-2019 at 04:31 PM.
Reply With Quote


  #4  
Old 03-13-2019, 07:59 PM
ChampionEevee ChampionEevee is offline
Registered User
ChampionEevee's PC Specs
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 5
POST ID # = 997642
ChampionEevee Reputation: 10
Default

Once again, it seems that it does indeed sound muffled. I attached the audio files of what it did/now sounds like. Is there some sort of important issue I'm having currently? Does the headset have warranty in case needing to be returned? It sounds perfectly normal through the microphone feedback, so could it be something with the transmission of sound between the USB adapter and headset?

EDIT: Windows bugfix seemed to have fixed the issue. I am so lost.
Attached Files
File Type: zip New Compressed (zipped) Folder.zip (138.5 KB, 24 views)

Last edited by ChampionEevee; 03-13-2019 at 08:06 PM.
Reply With Quote


Reply

Tags
mic audio, void pro rgb wireless

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.