The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-21-2017, 08:35 AM
Shiiru Shiiru is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 5
POST ID # = 900115
Shiiru Reputation: 10
Default Corsair RGB Void Headset(White) Dead after FW failure

Just got the headset in the last 24 hours and was updating everything on it with the CUE 2.12.66 and saw it have a firmware update available. Started the update and it got to 10% before freezing the program. After waiting 15 mins without it responding I had to close it.

Now the headset isn't responding, Windows doesn't recognize it as anything but a malfunctioning device, and it apparently can't enter this "bootloader mode" that was listed in a sticky. The CUE program won't see it as connected so I can't attempt to redo the firmware update.

I've submitted a ticket before I went to bed last night but I would very much like to have a working headset before tonight.

EDIT:
I've installed every windows update to see if I could get it to recognize it as the bootloader version of the headset to no avail.
I've tried pairing them and nothing.
Holding the reset button on the dongle doesn't help.
Holding the power/mute/any button on the headset while connecting the USB cable changes nothing.
I've tried everything listed in all 10 pages of http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=152196 and haven't had any success.

Devices and Printers sees the dongle as Corsair VOID RGB Wireless Gaming Headset and the USB connected headset as Unkown Device Error Code 43.

It seems like the firmware failure wiped any and all functionality from the headset.

Last edited by Shiiru; 04-21-2017 at 08:43 AM.
Reply With Quote


  #2  
Old 04-22-2017, 07:18 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 900243
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Strange to see it malfunction, If you have tried the bootloader method on another computer, different USB port, USB cable, etc. It may be best to take it back to the store for a replacement instead.
Reply With Quote


  #3  
Old 05-02-2017, 04:49 PM
Shiiru Shiiru is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 5
POST ID # = 901658
Shiiru Reputation: 10
Default

Update:
I sent it back and got a replacement, now this one is having a soft buzzing in the left speaker depending on how I tilt my head. Its workable but I see it failing in the not to distant future, which will be another week and a half wait for a 3rd attempt at a fully working headset. Exact same issue as this thread: http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=167305

Also having problems with the CUE2 software. If the I restart my computer or turn the headset on/off it isn't recognized by the program. The sound still works but I can't check the battery left or change the lighting settings.

The first headset had none of these issues.

Last edited by Shiiru; 05-02-2017 at 05:26 PM.
Reply With Quote


  #4  
Old 05-03-2017, 08:04 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 901760
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Headset not being recognised as in the device gets replaced by the demo device or is it saying 'Not connected'?
Reply With Quote


  #5  
Old 05-03-2017, 02:38 PM
Shiiru Shiiru is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 5
POST ID # = 901808
Shiiru Reputation: 10
Default

I figured out it had to do with the start with windows option. The program was starting before the device was recognized, starting it manually is working great now. Minus the buzzing.
Reply With Quote


  #6  
Old 05-04-2017, 06:55 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 901875
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

You will likely need to take the headset back for replacement if you are still getting the buzzing noise.
Reply With Quote


  #7  
Old 08-14-2017, 09:45 AM
toxiklown toxiklown is offline
Registered User
toxiklown's PC Specs
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 8
POST ID # = 916136
toxiklown Reputation: 10
Default

i'm having the exact same troubles this dude originally had, help please?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.