The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-16-2016, 09:39 PM
PurpleDrank PurpleDrank is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 2
POST ID # = 847626
PurpleDrank Reputation: 10
Default k65 imported profiles not working

keyboard just goes black when I import k65 profiles. works just fine when i use my own profile but dooesn't work with any import profiles.
Reply With Quote


  #2  
Old 04-16-2016, 10:54 PM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 847628
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

are you sure your downloading K65 specific files?
Reply With Quote


  #3  
Old 04-17-2016, 12:17 AM
PurpleDrank PurpleDrank is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 2
POST ID # = 847629
PurpleDrank Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by krazykid View Post
are you sure your downloading K65 specific files?
yes I am sure atleast thats what all the forum downloads and files say.
Reply With Quote


  #4  
Old 04-19-2016, 08:58 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 847980
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

It's possible the profiles may be outdated and not work with newer releases of CUE or it wasn't converted correctly.

Have you tried the newer profiles for the K65 RGB? Do they work fine?
Reply With Quote


  #5  
Old 04-22-2016, 07:10 AM
shakes268 shakes268 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 2
POST ID # = 848520
shakes268 Reputation: 10
Default

I just purchased a new K65 and I'm dealing with the same issue.
I'm considering returning the keyboard because its not working like it should.
Reply With Quote


  #6  
Old 04-23-2016, 10:52 PM
Fidget08 Fidget08 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 4
POST ID # = 848746
Fidget08 Reputation: 10
Default

I'm in the same boat. I just bought the K65 RGB LUX and no profiles work under most current firmware.
Reply With Quote


  #7  
Old 04-25-2016, 08:30 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,308
POST ID # = 849076
Inheritance Reputation: 70
Default

If you have a LUX, Rapidfire board you will need to change the model name in the profile.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #8  
Old 04-25-2016, 08:53 PM
shakes268 shakes268 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 2
POST ID # = 849080
shakes268 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by zheren159 View Post
If you have a LUX, Rapidfire board you will need to change the model name in the profile.
Change it to what?
Mine is also a K65 LUX RGB
Reply With Quote


  #9  
Old 04-25-2016, 10:41 PM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 849088
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Ill be working on converting (my profiles) for these new keyboards, so mine will be unavailable for a bit. Ill make a post when they are converted, it could take some time cause i have lots and lots.
Reply With Quote


  #10  
Old 04-26-2016, 03:21 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,308
POST ID # = 849223
Inheritance Reputation: 70
Default

Quote:
Originally Posted by shakes268 View Post
Change it to what?
Mine is also a K65 LUX RGB
not sure export a profile edit it and look for the model name
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #11  
Old 05-02-2016, 10:11 AM
Drumslinger80 Drumslinger80 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1
POST ID # = 850197
Drumslinger80 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by krazykid View Post
Ill be working on converting (my profiles) for these new keyboards, so mine will be unavailable for a bit. Ill make a post when they are converted, it could take some time cause i have lots and lots.
Thank you krazykid!!!
Reply With Quote


Reply

Tags
k65, problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.