The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-14-2018, 11:52 AM
乇 乂丨尺乇 乇 乂丨尺乇 is offline
Registered User
乇 乂丨尺乇's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 5
POST ID # = 980447
乇 乂丨尺乇 Reputation: 10
Default ICUE Software Help

Hi. I recently installed the new ICUE software. My case is the Corsair Spec Omega RGB with 2 120mm fans and fan hub. however, when I installed the software, all RGB lights on the fans shut off and won't appear on the ICUE software along with the Fan Hub. The fans do, however show up on the Corsair Link software. I have tried uninstalling ICUE and restarting but it didn't help. Can you help?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-14-2018, 11:54 AM
乇 乂丨尺乇 乇 乂丨尺乇 is offline
Registered User
乇 乂丨尺乇's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 5
POST ID # = 980450
乇 乂丨尺乇 Reputation: 10
Default

I tried to create a ticket but you need a product number so I couldnt
Reply With Quote
  #3  
Old 11-14-2018, 11:59 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,519
POST ID # = 980453
DevBiker Reputation: 88
Default

Did you set up the lighting channels? You need to add the fans to the lighting channels in iCue; it's not auto-detected.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote
  #4  
Old 11-14-2018, 12:04 PM
乇 乂丨尺乇 乇 乂丨尺乇 is offline
Registered User
乇 乂丨尺乇's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 5
POST ID # = 980456
乇 乂丨尺乇 Reputation: 10
Default

How do I do that? The fan hub isn't showing up either
Reply With Quote
  #5  
Old 11-14-2018, 12:09 PM
乇 乂丨尺乇 乇 乂丨尺乇 is offline
Registered User
乇 乂丨尺乇's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 5
POST ID # = 980459
乇 乂丨尺乇 Reputation: 10
Default

Here's a link to whats on the devices bit: http://prntscr.com/lic79o
Reply With Quote
  #6  
Old 11-14-2018, 12:10 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,519
POST ID # = 980460
DevBiker Reputation: 88
Default

The fan hub won't show up ... it's configured via the Lighting Node Pro. There will be a "Lighting Setup" tab on the left. You need to click that and tell iCue what's on each channel. It's not detected.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote
  #7  
Old 11-14-2018, 12:13 PM
乇 乂丨尺乇 乇 乂丨尺乇 is offline
Registered User
乇 乂丨尺乇's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 5
POST ID # = 980461
乇 乂丨尺乇 Reputation: 10
Default

Ah I got it working. Thank you!
Reply With Quote
Reply

Tags
icue, support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.