The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-09-2016, 07:56 AM
ellusion ellusion is offline
Registered User
ellusion's PC Specs
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 2
POST ID # = 846373
ellusion Reputation: 10
Default Corsair H60 problem

Hi All!
First of all, sorry for my english, it isn't my native language, but i hope it's understandable enough to get what i want to describe here.
I have a little problem with my recently purchased Corsair H60:
Right after i installed the cooler and turned on my PC, it constantly emits a loud mechanical noise (see attachment, high pitched noise is what i belive the pump, the low pitched rattling is my HDD). Yo may think that this noise is not so loud, but belive me, it's annoying, and can be heard from a 4-5 m distance too.
I'm assembling computers for myself and my friends since the late 90's, and i know how to install a cooler or any kind of hardware, although this is my first closed loop water cooler.
After all that information i gathered from the forums, the user manuals and the videos on the web, is there somebody who encountered the same problem, or possibly have a solution?
Thank you for any kind of help!
Attached Files
File Type: zip Corsair H60.zip (1.14 MB, 133 views)
Reply With Quote


 

Tags
h60, pump noise

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.