The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-08-2018, 10:22 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 898
POST ID # = 979568
hastegag Reputation: 20
Default wallpaper engine integrations


bad video, but I just grabbed wallpaper engine...it is fairly polished for four bucks? It was on my list forever in steam so this is a more than decent excuse. Seems to grab exclusive control with icue and really goes to town with the audio integration with a nice little spetrograph /EQ thing. This is pretty sweet sandbox. Can't wait to look into it more.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-08-2018, 11:14 PM
SuperFastYo SuperFastYo is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 11
POST ID # = 979573
SuperFastYo Reputation: 10
Default

Yea its pretty cool. I have a K95 Plat, M800, M65 & ST100. It all syncs to my background but it's too branded for my taste.

Took a fast video to show what it was like:


(if you're viewing it early it still hasn't finished uploading for higher res)

Last edited by SuperFastYo; 11-08-2018 at 11:25 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-31-2019, 04:56 AM
ProDude ProDude is offline
Registered User
ProDude's PC Specs
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 5
POST ID # = 999629
ProDude Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by SuperFastYo View Post
Yea its pretty cool. I have a K95 Plat, M800, M65 & ST100. It all syncs to my background but it's too branded for my taste.

Took a fast video to show what it was like:

https://youtu.be/6tiGKqr91V4

(if you're viewing it early it still hasn't finished uploading for higher res)
Hey - Where can i find your wallpaper?
You used wallpaper engine right?
How did you connect the softwear to the icue?
How did you make the mouse change the color like that?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-31-2019, 11:18 AM
Podbod Podbod is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 7
POST ID # = 999663
Podbod Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by ProDude View Post
Hey - Where can i find your wallpaper?
You used wallpaper engine right?
How did you connect the softwear to the icue?
How did you make the mouse change the color like that?
Just search for icue in WE. It's one of two corsair specific wallpapers.
To enable it to control you devices through icue just tick the enable icue button on WE and ensure you have SDK enabled in icues settings.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-09-2018, 01:30 AM
Defyant Defyant is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 20
POST ID # = 979583
Defyant Reputation: 9
Default

The workshop :)

I love WP engine and icue!!!!

Reply With Quote
  #6  
Old 11-10-2018, 11:35 AM
ryuksaki ryuksaki is offline
Registered User
ryuksaki's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 2
POST ID # = 979779
ryuksaki Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Defyant View Post
The workshop :)

I love WP engine and icue!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=qMQGHe4hhH8
how you set wallpaper engine to speakers...me just cant play with headset...help
Reply With Quote
  #7  
Old 11-09-2018, 07:17 AM
ParagonHawk ParagonHawk is offline
The Prodigy
ParagonHawk's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Location: Bucharest Romania
Posts: 1
POST ID # = 979613
ParagonHawk Reputation: 10
Default

Hi guys, I might be posting in the inappropriate thread or not but, I have the same K95 keyboard and a Glaive RGB mouse and the mouse doesn't light up with the keyboard and wallpaper. Any thoughts ? Maybe it's not integrated yet for this mouse?

Awesome setups btw :)
Reply With Quote
  #8  
Old 11-09-2018, 09:40 AM
crashniels crashniels is offline
Registered User
crashniels's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Location: Germany
Posts: 48
POST ID # = 979621
crashniels Reputation: 19
Default

Quote:
Originally Posted by ParagonHawk View Post
Hi guys, I might be posting in the inappropriate thread or not but, I have the same K95 keyboard and a Glaive RGB mouse and the mouse doesn't light up with the keyboard and wallpaper. Any thoughts ? Maybe it's not integrated yet for this mouse?

Awesome setups btw :)
same here. mouse is not lighting up. it might be something with the sdk since it was also a bit shaky with detection in the 3.8.xx. 3.7.xx worked fine though...
Reply With Quote
  #9  
Old 11-09-2018, 09:40 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
CORSAIR Beta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 3,034
POST ID # = 979620
Zotty Reputation: 52
Default

it seems to work well :)

Reply With Quote
  #10  
Old 11-09-2018, 01:51 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 898
POST ID # = 979656
hastegag Reputation: 20
Default

Quote:
Originally Posted by Defyant
The workshop :) I love WP engine and icue!!!!
Quote:
Originally Posted by Zotty View Post
it seems to work well :)
Well, that escalated quickly.
Reply With Quote
  #11  
Old 11-09-2018, 02:52 PM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
CORSAIR Beta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 3,034
POST ID # = 979670
Zotty Reputation: 52
Default

Quote:
Originally Posted by hastegag View Post
Well, that escalated quickly.
lets hope more post in here :).. may inspire idea's for the powers that be :)
Reply With Quote
  #12  
Old 11-09-2018, 03:57 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,505
POST ID # = 979676
DevBiker Reputation: 88
Default

Quote:
Originally Posted by Zotty View Post
Love how those front fans are perfectly sync'd!
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote
  #13  
Old 11-09-2018, 04:00 PM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
CORSAIR Beta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 3,034
POST ID # = 979677
Zotty Reputation: 52
Default

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
Love how those front fans are perfectly sync'd!
Wasn't always the way........
Reply With Quote
  #14  
Old 11-09-2018, 05:39 PM
Defyant Defyant is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 20
POST ID # = 979688
Defyant Reputation: 9
Default

Quote:
Originally Posted by Zotty View Post
it seems to work well :)



Was this you as well?


This completely blew my mind.... i know it's just code and sync.... but it's so well done.



Last edited by Technobeard; 11-09-2018 at 09:36 PM. Reason: fixed bbcode
Reply With Quote
  #15  
Old 11-09-2018, 06:07 PM
ipc0nfig ipc0nfig is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 7
POST ID # = 979691
ipc0nfig Reputation: 10
Default

My lightning nod pro, LL fans and H150i pro keeps flickering when i use corsair wallpaper with any effect, dont know why.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.