The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-25-2020, 05:17 PM
Speedwizard106 Speedwizard106 is offline
Registered User
Speedwizard106's PC Specs
 
Join Date: Jun 2020
Posts: 1
POST ID # = 1051793
Speedwizard106 Reputation: 10
Default Corsair Virtuoso slipstream wireless not working.

I bought the headset about 2 months ago and it worked fine at first. Then I went a little while without using it, did some major upgrades to my PC (changed the motherboard to be exact), and the next time I tried to use the headset, the mic worked fine, but it wouldn't output any audio, whether it be discord or a youtube video. Audio and mic work fine through the USB and 3.5 jack connections, it's only the wireless that has no audio.

When I go to sound settings and try to manually set audio to output to the headset it just keeps playing out of my tv speakers but at a noticeably lower volume. When I try to use the sound settings troubleshoot, it just tells me to turn off sound enhancements, which does nothing.

I've also tried reinstalling the headset drivers and icue software to no avail. everything is updated to it's latest drivers. Also, the USB dongle keeps blinking red, if that means anything. Does anyone know what else I can try?
Reply With Quote


Reply

Tags
audio, support, virtuoso

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.