The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Customer Service > Warranty and RMA Questions

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-04-2011, 12:10 PM
swalker23 swalker23 is offline
Registered User
swalker23's PC Specs
 
Join Date: Sep 2009
Location: Virginia, USA
Posts: 50
POST ID # = 487711
swalker23 Reputation: 10
Default [Case#1876964]Did my RMA request go through?

I was wondering did my RMA request go through. I got the ok email to apply for RMA on last Friday and I filled out the form on Sunday and I haven't gotten a RMA number yet.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-04-2011, 08:09 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 487758
RAM GUY Reputation: 10
Default

Just load setup defaults and then enable XMP Profile one and if you are trying to over clock your CPU you may need to disable XMP and set the memory voltage and timing manually and leave the memory frequency at default.

And you need to complete the RMA form before we can approve your request, but I suspect it is not the memory based on what you posted.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.

Last edited by RAM GUY; 02-06-2011 at 11:30 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-05-2011, 04:41 AM
swalker23 swalker23 is offline
Registered User
swalker23's PC Specs
 
Join Date: Sep 2009
Location: Virginia, USA
Posts: 50
POST ID # = 487796
swalker23 Reputation: 10
Default

Tried em both before and did it again, always get 3.99 usuable. I was wondering if it went through or not was having some problems with my connection the day I filled it out but I just did it. If its not the RAM the last culprit is the CPU, gotta dip into the savings and get a 950 if the RAM isn't the problem.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-06-2011, 11:31 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 487980
RAM GUY Reputation: 10
Default

Usually that is the CPU or MB or a bent pin in the CPU socket if all of the modules test with no issues one at a time.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.