The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-25-2015, 06:06 PM
tprp tprp is offline
Registered User
tprp's PC Specs
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
POST ID # = 756051
tprp Reputation: 10
Important Cooler H100 problems

Good night guys.
Own an H100 since June 2012 and for 3 days I've been noticing strange behavior with the cooler.
Soon after boot the Cooler connects the 4 fans usually at full speed. How do I use the profile 2 after a few seconds he usually reduced the speed of the fans but now one of the fans not working and the other turns on and off sometimes.
With that I noticed that my CPU temperature began to rise more than usual so I had to undo the overclock that constant round with my i7 2600 k.
Beyond has been through this type of problem? Is there some sort of test I can do other than change the PSU and fans? (I made the switch and the problem persists)
Researched and found that the cooler is guaranteed for 5 years, someone has already used the RMA from Corsair and tell me if it really works? (I live in Brazil)

I'm hanging on.
Thank you!
Reply With Quote


 

Tags
h100, problem, rma

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.