The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-17-2018, 12:22 AM
Sliv22000 Sliv22000 is offline
Registered User
Sliv22000's PC Specs
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 12
POST ID # = 954983
Sliv22000 Reputation: 10
Default Startup delay with corsair products

So, first of all, i have K95 Platinum Keyboard and a Corsair Glaive mouse. My PC Specs: GTX 1080 TI O11G OC Strix, I7-7700K, Asus Z270f, 32GB DDR4 3,000Mhz RGB Corsair And 960 EVO M.2 Nvme SSD 1TB.
My OS version is: Windows 10 PRO 1803
OS Build: 17134.48
My problem is that on my pc startup screen, my keyboard and mouse wont respond to anything for like 15-20 seconds (very very annoying) and after this time of period all of my corsair products led’s flash together and i can use them and open my lockscreen.
I’ve tried a lot of things, to re-install iCue, to update all of my drivers, to format all of my pc... nothing is working!!! Is this a common problem with iCue? What i can do in this type of situation? Please help.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.