The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-13-2017, 02:17 AM
SynthFetish SynthFetish is offline
Registered User
SynthFetish's PC Specs
 
Join Date: May 2017
Posts: 1
POST ID # = 903010
SynthFetish Reputation: 10
Default Issue w/ K65 & scimitar Pro & CUE

I have a K65 RGB and recently purchased a Scimitar Pro.

I cannot seem to find a way to use my stored K65 software profile and use the saved hardware profile on the Scimitar at the same time.

My understanding is the K65 uses the a software profile and the Scimitar can store its own profile via the on board memory. I assumed since the Scimitar profile is stored on the device I can use both at the same time. If that is not true, I am unsure why the mouse has the ability to save the profile.

What I've tried:

I remapped the mouse buttons on my existing K65 profile (1-12 all mapped to be the number row of the keyboard) and added the static lighting. This worked for a day before borking the functionality of both devices.

As in caps lock was reversed, right click did not function and left click acted like "select all".

This required a full uninstall of CUE and removal of all stored profile data to correct. It is unclear how that even happened but it must have been something I did, twice.

I have since rebuilt the K65 lighting profile and changed the lighting of the default Scimitar 01 profile and saved it back to the on board memory.


My end goal is to keep the very simple static lighting for the K65 and have the mouse buttons remapped. I am not sure why this has been so difficult to figure out, but I'm sure I'm missing something very obvious.


I am hesitant to add all the lighting and remapping of the Scimitar to the K65 software profile again for fear of repeating the same issue described above.


However I am an extreme novice and am willing to try anything to figure this out. The hour of videos I've watched and all the searching has yielded no results....Meaning this is likely something I am doing wrong.

Thanks in advance for any help.
Reply With Quote


  #2  
Old 05-14-2017, 06:51 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 903125
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

The Scimitar Pro will use its onboard hardware profile when the mouse does not have a connection to CUE. Otherwise, it would use the profile running in CUE.

The mouse and keyboard should work fine on a single software profile. I'm not 100% sure what is causing the problems, but if its something that has been replicated twice, it may be a bug.

Try taking a look at the unofficial CUE 2 manual as it may help as well.
http://bit.do/CUE2M
Reply With Quote


Reply

Tags
cue, k65, scimitar

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.