The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-01-2019, 08:49 PM
zherrin85 zherrin85 is offline
Registered User
zherrin85's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 7
POST ID # = 999862
zherrin85 Reputation: 10
Default iCUE - H80i v2 stops working after system sleep

I have had this problem ever sense I got corsair water cooler. If I allow my system to sleep the corsair software shows the water cooler and all other devices but the temps and fan speed will not change no matter what.

The solution for me has been to restart the icue service everytime. Is this still something that hasn't been fixed? I mentioned this on the forum 2 years ago but never got any answers or anything.

I have no other software reading temperatures at all except iCUE. I have tried everything but only thing that works is not letting my PC enter sleep mode.

Attached are my logs, which shows all my system stats.
Attached Files
File Type: zip icue.zip (54.5 KB, 21 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 04-02-2019, 02:27 AM
zherrin85 zherrin85 is offline
Registered User
zherrin85's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 7
POST ID # = 999887
zherrin85 Reputation: 10
Default

I found their solution and that is to do this...

Reply With Quote
  #3  
Old 04-02-2019, 03:16 PM
Corsair Calico Jack's Avatar
Corsair Calico Jack Corsair Calico Jack is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 583
POST ID # = 999966
Corsair Calico Jack Reputation: 10
Default

This generally happens because the USB data connection isn't reset when waking.

Please go to CONTROL PANEL / HARDWARE AND SOUND / POWER OPTIONS and then click on CHANGE PLAN SETTINGS (for your current default power plan). After that click on CHANGE ADVANCED POWER SETTINGS.

When new window opens, scroll down the list a bit until you hit USB SETTINGS. Click little square with plus in it, and then click another little square with plus next to USB SELECTIVE SUSPEND SETTING. Check the state of it, and make sure it's set to DISABLED.

See if that makes any difference. Hope this helps.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.