The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-04-2019, 06:14 PM
Orakelmirakel Orakelmirakel is offline
Registered User
Orakelmirakel's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 3
POST ID # = 988293
Orakelmirakel Reputation: 10
Default Devices not found

Hi! I just received my "NoPro" and 4x LL Fans.

Before I got these I used to only have the H110I RGB Platinum and RGB PRO Ram sticks. I downloaded iCue and there were no problems whatsoever. The application was able to find both devices without a second thought.

Now that I've installed the NoPro and the extra 4 fans into my PC, for the first time iCue doesn't seem to be finding my CPU cooler but it does find my RAM and the NoPro, although the NoPro can't be adjusted except for the lighting.

I searched around the web and found some tips and tricks to fix this but it just seems to have made it worse.

I ended up only being able to see my NoPro, and still only able to adjust the lighting on it.

To sum up this post, I can't seem to be finding my RAMs or my Cooler, not even with Link.

EDIT: Reinstalled the iCue software for like the third time and now it was able to find my RAM sticks again. Now all I need to find is my cooler and be able to control the performance on my NoPro.
Attached Files
File Type: zip icue1.zip (35.0 KB, 29 views)

Last edited by Orakelmirakel; 01-05-2019 at 05:28 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2019, 05:25 AM
Orakelmirakel Orakelmirakel is offline
Registered User
Orakelmirakel's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 3
POST ID # = 988642
Orakelmirakel Reputation: 10
Default

BumpBumpBumpBump
Reply With Quote
  #3  
Old 02-22-2019, 04:57 PM
Orakelmirakel Orakelmirakel is offline
Registered User
Orakelmirakel's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 3
POST ID # = 995269
Orakelmirakel Reputation: 10
Default

BumpBumpBumpBump
Reply With Quote
  #4  
Old 02-22-2019, 05:18 PM
Corsair Calico Jack's Avatar
Corsair Calico Jack Corsair Calico Jack is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 578
POST ID # = 995270
Corsair Calico Jack Reputation: 10
Default

Does this change at all if you disconnect the Lighting Node Pro? What motherboard are you using on this PC?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.