The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Hydro X Custom Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-16-2019, 10:41 PM
Salsiccia Salsiccia is offline
Registered User
Salsiccia's PC Specs
 
Join Date: Feb 2019
Location: Melbourne, Australia
Posts: 71
POST ID # = 1018420
Salsiccia Reputation: 10
Default XR5 360 Rad - Out of Stock and no ETA

Over a week ago I placed an order with my local PC store (who are very good and always on top of things) for a series of Corsair Hydro X items for a new build I am planning. The order has been waiting on the supply of the XR5 360 rad for all of that week. I just followed up with the store as to its availability and they have replied that their supplier has none in stock and no ETA of when/if they will be able to get them.

Is there are known issue with availability of this rad?

What I could do is to get a refund on what I have already paid for this rad and order it from somewhere else, but thought I'd ask here first.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-17-2019, 12:31 AM
Zone55555 Zone55555 is offline
HydroX Success Story
Zone55555's PC Specs
 
Join Date: May 2010
Location: Ontario, Canada
Posts: 100
POST ID # = 1018425
Zone55555 Reputation: 10
Default

Look at corsair's own store: availability estimated at 4-5 weeks
Reply With Quote
  #3  
Old 09-17-2019, 10:09 AM
ArcticNerd ArcticNerd is offline
Registered User
ArcticNerd's PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
POST ID # = 1018452
ArcticNerd Reputation: 10
Default

I'm in Canada, and I have no chance of being able to get the pieces I need for a full loop. I can't even find a place where I can order the TR4 block in Canada right now.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-17-2019, 11:26 AM
PJH's Avatar
PJH PJH is offline
Registered User
PJH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 208
POST ID # = 1018461
PJH Reputation: 20
Default

Hey, hey!

Canada Computers has them in stock for TR4. Although depending where in Canada you are, it may require an online order for them to get it to you if you're unable to physically go to the stores with it available.

https://www.canadacomputers.com/prod...item_id=129715
Reply With Quote
  #5  
Old 09-17-2019, 12:18 PM
ArcticNerd ArcticNerd is offline
Registered User
ArcticNerd's PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
POST ID # = 1018471
ArcticNerd Reputation: 10
Default

Well, that's embarassing that it wasn't there yesterday. Thanks for showing me!
If I know I can get it though, I will hold off for the CX-9010002-WW model, so it fits the sTR4 even better.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-17-2019, 11:08 PM
Salsiccia Salsiccia is offline
Registered User
Salsiccia's PC Specs
 
Join Date: Feb 2019
Location: Melbourne, Australia
Posts: 71
POST ID # = 1018513
Salsiccia Reputation: 10
Default

As it turns out I got lucky - I managed to find another retailer here in Australia that had the 360 rad in stock. I ordered it yesterday and it arrived first thing this morning.



So I now have the 360 rad, 280 rad, XD5 pump res. Still need the XC7 CPU Block and the XG7 Graphics card block - both listed as In Stock at my usual supplier. Might have to order them now before they run out.
Reply With Quote
  #7  
Old 09-18-2019, 01:07 AM
BlaiseP's Avatar
BlaiseP BlaiseP is offline
Registered User
BlaiseP's PC Specs
 
Join Date: Mar 2009
Location: Sydney, Australia
Posts: 200
POST ID # = 1018522
BlaiseP Reputation: 35
Default

Quote:
Originally Posted by Salsiccia View Post
As it turns out I got lucky - I managed to find another retailer here in Australia that had the 360 rad in stock. I ordered it yesterday and it arrived first thing this morning.

<snip>

So I now have the 360 rad, 280 rad, XD5 pump res. Still need the XC7 CPU Block and the XG7 Graphics card block - both listed as In Stock at my usual supplier. Might have to order them now before they run out.
Have you got a Commander Pro?

PS. I just got some fittings from PCCG delivered so I can retrofit my Phanteks distribution block into my loop :)
Reply With Quote
  #8  
Old 09-18-2019, 03:41 AM
Salsiccia Salsiccia is offline
Registered User
Salsiccia's PC Specs
 
Join Date: Feb 2019
Location: Melbourne, Australia
Posts: 71
POST ID # = 1018530
Salsiccia Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by BlaiseP View Post
Have you got a Commander Pro?
Yes I do have a Commander Pro. The case I am using (Corsair 500D RGB SE) comes fitted with a CoPro, a Lighting Node Pro and 3 LL120 fans.

I've used PCCG to get some of the parts I am using here too. I'm now up to 3 retailers so far !!

Last edited by Salsiccia; 09-18-2019 at 10:58 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.