The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-25-2018, 10:10 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 896
POST ID # = 956166
hastegag Reputation: 20
Default suggested reset if you cannot pair suddenly

had problems wiht the k63 wireless recently. Not sure if it was related to the recent windows 1803 update, but happened suddenly. Using latest icue, the logs were laden with "slow startup" notices on the k63 wireless.

I tried everything, repairing install, uninstalling rebooting, reinstalling could not even force a firmware update.

Holding the escape key then plugging it in powered off and then releasing the escape key after five plus seconds made all the difference. I know that is the traditional reset method for KBs, but i wasnt sure it was going to fly for the k63

dunno what happened but it seems to be working now. Previously I couldn't pair and when i would turn on the K63 it would be a solid color
then it would go to the scatter and or visor effect and then back to solid.

Once reset default behavior ensued. Just figured i would share
Reply With Quote


  #2  
Old 01-23-2019, 05:53 PM
Watergunz Watergunz is offline
Registered User
Watergunz's PC Specs
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
POST ID # = 991134
Watergunz Reputation: 10
Default

Sorry if anyone gets offended by me necroing this post.

@hastegag
Thank you dude!


The directions above helped me!

Corsair K63


Hold the escape button for 5 seconds while the keyboard is "OFF"!!

Then proceed to plug in and let go

Flick the switch to on and your set!
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.