The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-13-2018, 12:57 AM
Mussels Mussels is offline
Registered User
Mussels's PC Specs
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 86
POST ID # = 963269
Mussels Reputation: 10
Default Help with re-binding a key in iCUE

I've got the K65 rapidfire which has no numpad, but a small number of games i use, have functions stuck to the -/+ numpad keys


I want to set it up so ctrl 'up arrowp and ctrl 'down arrow' replace those keys, but i cant seem to figure out how the hell to actually do it


Anyone able to link me to, or write up a quick guide on that?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-13-2018, 08:29 AM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 895
POST ID # = 963302
hastegag Reputation: 20
Default

Make a control profile and have each control key do a direct profile selection while pressed and retain output checked under the tools I think

Go to ctrl profile and bind up down to Numpadplus and numpadminus
Reply With Quote
  #3  
Old 07-13-2018, 09:36 AM
Mussels Mussels is offline
Registered User
Mussels's PC Specs
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 86
POST ID # = 963314
Mussels Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by hastegag View Post
Make a control profile and have each control key do a direct profile selection while pressed and retain output checked under the tools I think

Go to ctrl profile and bind up down to Numpadplus and numpadminus
i cant make sense of that sorry... so i need to make seperate profiles for every action i want, theres no way to add a modifier key before the selection, just a plain rebinding only? :/
Reply With Quote
  #4  
Old 07-13-2018, 12:57 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
βetα Nayn Cat
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,322
POST ID # = 963340
Inheritance Reputation: 41
Default

Yup, you have to rebind Ctrl to profile switch to a secondary profile and change the up and down arrow key binding on the second profile.

If you can rebind the key in game to Ctrl + Up then you can use remap keystroke to bind that key combo to any key you want.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote
  #5  
Old 07-15-2018, 09:06 AM
Mussels Mussels is offline
Registered User
Mussels's PC Specs
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 86
POST ID # = 963559
Mussels Reputation: 10
Default

thats just... insanely stupid
i'll just write that idea off then, until that gets fixed (if it ever does)

Thanks for trying to help
Reply With Quote
  #6  
Old 07-15-2018, 08:30 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 895
POST ID # = 963669
hastegag Reputation: 20
Default

Mussels you only need to do it once? It’s mad easy, so please try it?

Can I post a profile that does this and you can download and import it?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.