The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-14-2019, 09:46 AM
LaurensGaming LaurensGaming is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 5
POST ID # = 1014615
LaurensGaming Reputation: 10
Default Corsair LL Fans not working

Hello everybody, I have 2 corsair LL fans, a lighting node pro and 2 led strips.
Everything worked fine for 2 months until both fans started showing the wrong colors/flickering random colors. I switched the 2 fans around in the fan hub and after that 1 fan stopped flickering, but the other one still flickered. I tried switching the LED fan hub with the LED strips, but if I do that, the led fan hub stops working. BTW, I did reconfigure the channels in the iCue software, so that isn't the reason. I then switched them back and waited a couple of weeks. After that, the other fan also began flickering, and that is where I am now. What can I do?
Reply With Quote


  #2  
Old 08-14-2019, 12:42 PM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 2,887
POST ID # = 1014641
Zotty Reputation: 52
Default

Sounds Like you have at least one Faulty fan dude.. open a Support ticket... top of this page....
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.