The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-05-2019, 08:45 AM
Earendil Earendil is offline
Registered User
Earendil's PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
POST ID # = 1013763
Earendil Reputation: 10
Default 8-pin PCIe cable for AX1200 PSU

Hello all,

I recently purchased a GPU that needs an 8-pin PCIe cable and do not have one. I have looked at the cable chart and see that I the cable I need is specific to the AX1200, but I don't see what the part number is, or where to find one.

Can anyone point me in the right direction?

Please and thank you.
Reply With Quote


  #2  
Old 08-05-2019, 08:57 AM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 8,794
POST ID # = 1013765
c-attack c-attack Reputation: 104
Default

You don't have a PCI-E cable for that kit? There should have been a bundle of 8/6+2 PCI-E cables. At least 3-4 of them.
Reply With Quote


  #3  
Old 08-05-2019, 09:02 AM
Earendil Earendil is offline
Registered User
Earendil's PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
POST ID # = 1013767
Earendil Reputation: 10
Default

The PSU was given to me in exchange for some work I did, but I didn't get the entire cable set. I'm sure I could buy a full set somewhere, but I'd rather not when all I need is one cable.
Reply With Quote


  #4  
Old 08-05-2019, 09:39 AM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 8,794
POST ID # = 1013769
c-attack c-attack Reputation: 104
Default

OK. I think this, but the AX1200 Gold is kind of an oddity, so hopefully someone can confirm this is the right cable. Other type 3 PCI-E cables are listed as compatible with the "1200" (no other designation), but I suspect they don't mean the AX1200 Gold.

https://www.corsair.com/us/en/Catego...y/p/CP-8920016
Reply With Quote


  #5  
Old 08-06-2019, 01:33 PM
Earendil Earendil is offline
Registered User
Earendil's PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
POST ID # = 1013912
Earendil Reputation: 10
Default

I've ordered something off of eBay. Hopefully it's the right part. If not, I'll likely end up getting an entirely new PSU.
Reply With Quote


  #6  
Old 08-07-2019, 12:41 PM
Corsair Notepad Corsair Notepad is offline
Corsair Employee
Corsair Notepad's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Location: Fremont, CA
Posts: 265
POST ID # = 1013989
Corsair Notepad Reputation: 10
Default

If its the AX1200 Gold PSU then what c-attack posted would be the correct cable. You aren't guaranteed that the cable from Ebay is the correct cable or that it wouldn't damage your GPU you are plugging it into so I would refrain from using it completely.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.