The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-10-2019, 03:35 AM
San Ganchaoo San Ganchaoo is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 3
POST ID # = 1014256
San Ganchaoo Reputation: 10
Default VOID PRO RGB Multiple issues

Hi Guys, as the title says, I have some issues with this headset.

1 - Ive been with this headphones for like 2 years now, and well, Ive never been able to update firmware. It always stays in connect the headset to the cable but never pass from 0%. Im using the last version, but I tried multiple times in the past with multiples versions. Never been able to make it work

2- Since the last update, when charging, the led never goes green and shows it finished the charging. It stays forever in amber. It worked fine in the past, stops working with the last update.

3- Since last update too, now the icue doesnt show how is the status of the battery when is on.

The headset works fine and dont have problems of audio.

Hope somebody will put some light on the issues.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.