The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-09-2019, 01:23 PM
DubbelDraaiDeur DubbelDraaiDeur is offline
Registered User
DubbelDraaiDeur's PC Specs
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 1
POST ID # = 1023475
DubbelDraaiDeur Reputation: 10
Question Firmware update issues

So I have the K70 Rapidfire (NON RGB), but as long as I can remember having this keyboard, I cannot update the firmware via iCUE.
I get a popup on iCUE there is a new firmware available (3,08), but everytime when I press update, the update aborts before even starting, giving me a 'failed update' message and throwing the keyboard off the program in the process.
I have to close down iCUE completely and restart in order to get the the K70 reconized again. And still I get the popup for 3,08 firmware update, since it failed previous attempts.

Things I tried:
- I made sure the K70 Rapidfire was supported by iCUE by looking at THIS topic
- Restarting iCUE
- Restarting PC
- Replugging the keyboard
- Updating iCUE to latest build
- Set the bios switches on the keyboard from 1 to 2, 4, 8 and trying updating
- I also tried updating via device manager
- Tried out a few previous builds from iCUE to see if it's a compatibility issue with newest version
- ...

In previous attempts to find an anwser to this issue, IIRC, there were a few post from other members that had the same issue, but I can't seem to find them right now. I also recall having an admin or moderator anwsering said topic they will look into it. Hence the reason I left it as it was as i thought you guys were gonna fix the issue in iCUE builds to come. But meanwhile we are some time passed, loads of new iCUE updates, but non that fixes the bug I'm talking about.

Note: The kyeboard works just fine in the firmware version it is in right now, I can customize as you normally would with a K70 Rapidfire.
Note: I have a Corsair Scimitar mouse and a H110iGTX liqued cooler that works fine with iCUE, and updates do work on them.

Can somebody give me an anwser to this issue?

Kind regards
Kevin
BE

Last edited by DubbelDraaiDeur; 11-09-2019 at 01:42 PM.
Reply With Quote


  #2  
Old 11-09-2019, 03:24 PM
Apophis3 Apophis3 is offline
Registered User
Apophis3's PC Specs
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 620
POST ID # = 1023483
Apophis3 Reputation: 12
Default

1) Make sure the K70 is not plugged into any hubs; only use a direct USB port for updating

2) Try using a USB 2.0 port. When I first got my Dark Core, it wouldn't update on USB3. After the initial fw update, it then worked over USB3.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.