The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-03-2019, 03:30 PM
DjPiZdEtZ DjPiZdEtZ is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 4
POST ID # = 1022969
DjPiZdEtZ Reputation: 10
Default New build windows not recognizing Commander Pro

I have the commander pro wired into my mb, all my fans are spinning and changing colors but Corsair Link does not recognize the commander pro and my devide manager has 4 unknown pci devises and an unknown usb device. SIV does show an unknown corsair device which I am assuming is the hub. Where do i find drivers for this thing?
Reply With Quote


  #2  
Old 11-03-2019, 04:07 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,635
POST ID # = 1022971
DevBiker Reputation: 88
Default

Have you installed your chipset drivers yet? Your motherboard manufacturer should have them. That may be the source of those unknown PCI Devices. And if one of those is the USB that your CoPro is connected to, that would certainly explain the problem. Link will install the drivers, btw - but iCUE is the current version. Link is End of Life. But you'll need to get those unknown PCI devices resolved first.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.