The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-20-2020, 01:40 PM
Ayrilik Ayrilik is offline
Registered User
Ayrilik's PC Specs
 
Join Date: May 2020
Posts: 5
POST ID # = 1047107
Ayrilik Reputation: 10
Important Virtuoso RGB Wireless SE - Gunmetal- Sound issues? (Snap Crackle Pop ? Wireless )

Before we get started I should get the formalities out of the way.

Operating System
Windows 10 Home 64-bit
CPU
AMD Ryzen 7
RAM
32.0GB Corsair Vengance Pro RGB.
Motherboard
ASUSTeK COMPUTER INC. ROG STRIX X370-F GAMING (AM4)
Graphics
NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti (MSI)
Storage
931GB Western Digital WDC WD10EZRX-00L4HB0
931GB Seagate ST1000DM003-1SB102
931GB Samsung SSD 970 EVO Plus 1TB
7GB SanDisk Cruzer Glide USB Device

PC spec's All up and above. Since i know that will be a question asked. The next part is, Have I tried to remove the software and do a clean install of the software. The response is yes. Yes, i have. I have even rolled back to 3.24 issue. And continued to go up one update at a time with no success, Have i removed the drivers ? And did a clean install of the drivers with each update. Yes i have, I have tried using Dolby atmos. I have tried to use. DTS Unbound. I even have taken it off of 7.1 Dolby settings in icue, I have tried just about every viable option on the fourm's I am still getting snap crackles and pop's Sometimes even full disconnects Or a long Ringing Hmmm sound. I found the most stable I have gotten it was using 3.24. Where the dongle will actually stay White lit and not blink like a basket case on red all day. I have not been able to get it to just eliminate the static what so ever. I have even tried the up update of 3.28.73 ? it is a "Beta" So as far as it goes im running thin on ideas on how to fix this issue. A good headset is not really viable considering my current area is dry on anything and this was the next best thing that i could get in store due to the covid situation. So if anyone else has any other ideas or solutions that i might have not been able to try or do so far that is listed. That would be greatly appricated.

Oh And yes I have connected to my Main I/O In the back even on USB 2.0 and on the pass through on the back of my K95 Corsair. I have tried several diffrent usb options and even my 8-bay usb hub. I am stumped. ;-;
Reply With Quote


  #2  
Old 05-25-2020, 05:37 AM
will_s will_s is offline
Registered User
will_s's PC Specs
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 155
POST ID # = 1047808
will_s Reputation: 10
Default

Try using an extension USB cable and having the dongle far away for the actual PC ... worked for me
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.