The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-30-2018, 03:12 AM
Hidenlotus Hidenlotus is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 6
POST ID # = 952670
Hidenlotus Reputation: 10
Question Dark Core Button Config

So as it stands I cannot figure out how to configure my sniper button to be used as a crouch key. It simply presses and releases my crouch hotkey. (In this case "0".) I don't like using it as a DPI button but i want it to act the same way. (Press and release when no longer an action I want to do) I tried making it a keyboard event but it simply just pressed it once and wouldn't perform the press and hold to crouch then release to get up. If someone knows the configuration. Please let me know.
Reply With Quote


  #2  
Old 04-30-2018, 09:33 AM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 8,974
POST ID # = 952723
c-attack c-attack Reputation: 104
Default

Is that how your game works? Hold the "crouch" button and you stay down, release and you get up? Or it is a more traditional up/down toggle? If the later, you may not be able to make the keyboard do what the game does not allow.
Reply With Quote


  #3  
Old 04-30-2018, 04:00 PM
Hidenlotus Hidenlotus is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 6
POST ID # = 952787
Hidenlotus Reputation: 10
Default

Overwatch has toggle crouch and push to crouch. The default button for this is "Ctrl" when you push down on Ctrl it crouches and when you release it takes you out of crouch.

The darkcore does the same with its DPI sniper button. But i want to switch it to crouching
Reply With Quote


  #4  
Old 05-02-2018, 01:50 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 856
POST ID # = 953069
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Hi Hidenlotus, if you're doing a Remap, don't forget to check the box for "Imitate holding key" and you can set it to perform a hold duration or as a toggle.
Reply With Quote


  #5  
Old 05-04-2018, 11:26 PM
Hidenlotus Hidenlotus is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 6
POST ID # = 953372
Hidenlotus Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Mint View Post
Hi Hidenlotus, if you're doing a Remap, don't forget to check the box for "Imitate holding key" and you can set it to perform a hold duration or as a toggle.
Hello!. That doesn't seem to be an option on my CUE software under the keyboard events. The software also says I have the latest update.
Reply With Quote


  #6  
Old 05-07-2018, 07:46 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 856
POST ID # = 953711
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Which version are you on, Hidenlotus?
Reply With Quote


  #7  
Old 05-23-2018, 02:30 PM
Hidenlotus Hidenlotus is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 6
POST ID # = 955865
Hidenlotus Reputation: 10
Default

The latest. I don’t know the exact number. I don’t have access to my computer right now. As it’s being fixed. But it won’t allow me to update it any further. I bought my dark core a month ago or so and auto updated my CUE. Is it possible to see a picture of what the box to be checked looks like? Or a description of where it should be?
Reply With Quote


  #8  
Old 06-14-2018, 03:23 PM
Hidenlotus Hidenlotus is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 6
POST ID # = 959100
Hidenlotus Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Mint View Post
Which version are you on, Hidenlotus?
Hi. The Software i have is 2.24.50 and I am unable to find the imitate holding key.
Reply With Quote


Reply

Tags
dark core, dark core rgb, dark core rgb se

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.