The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-23-2016, 02:47 PM
Miracle-Man Miracle-Man is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 1
POST ID # = 843774
Miracle-Man Reputation: 10
Default HS40 Headset Help

Hi all,

Last straw was to post here, I've had the headset for less than two weeks, and have had it working a couple of times. However, it keeps defaulting to playing all audio out of the right ear piece. I've fixed it a couple of times to play through all channels, but can't remember how I did it.

I'm just wondering if anyone in the community has had this problem.

Any suggestions, I'm unfortunately running Windows 10.

Thanks in Advance
Reply With Quote


  #2  
Old 03-25-2016, 06:43 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 844024
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Is the same issue present when plugged into a different computer?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.