The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-30-2018, 01:33 PM
FALE FALE is offline
Registered User
FALE's PC Specs
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 47
POST ID # = 961526
FALE Reputation: 18
Default H100i, hx850i, lightning node pro

H100i, hx850i, lightning node pro, 3x ml fans.

I've got Corsair Link installed, but looks like I cant use iCue because of the h100i? Am I stuck with corsair link forever? Am I missing out on anything? Can I install icue anyhow and what would I lose if I did? Thanks for any help you guys can give.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-30-2018, 01:47 PM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 10,333
POST ID # = 961528
c-attack c-attack Reputation: 107
Default

You can use Link and iCUE simultaneously. In fact, I thought it was installing a shadow copy of Link in earlier builds for just that reason. No matter, put Link back on to control the earlier H100i. Link will do cooler fan control. iCUE everything else. LNP + RGB fans and PSU should all be addressable in iCUE.

It’s only CUE 2.xx and iCUE (3.xx) that are mutually exclusive.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.