The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Solid State Drives (SSD)

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-15-2020, 12:18 PM
ewarwoowar ewarwoowar is offline
Registered User
ewarwoowar's PC Specs
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 75
POST ID # = 1035105
ewarwoowar Reputation: 10
Default MP510(960GB) Slow/inconsistent Write Speeds

I have reviewed the posts regarding the MP600 write speed issues and I seem to be experiencing the exact same issue on my M2 Mp510.

When I first got the drive, I consistently got the same speeds as per the specifications of the drive. I still have the same Win10 install which is around 1 year old.

Spec:
i7-8700k @ Stock
16GB (2x8gb) Corsair Vengeance 3000mhz
Gigabyte Z390M Gaming
Corsair MP510 960GB (362GB Free / 40c under load)

Things done/checked:
TRIM Enabled (also ran Optimize-Volume on the drive)
Updated Motherboard drivers
Updated MP510 firmware via Toolbox
Updated Motherboard BIOS to latest
Left computer off so that the drive cooled down, then tried ATTO again when drive was cooler

I'm stumped now and it looks identical to the issues the MP600 users are having. Any ideas?
Attached Images
File Type: png CorsairMP510_Speeds.png (37.7 KB, 51 views)
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.