The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-07-2020, 10:14 PM
TaurenMoo TaurenMoo is offline
Registered User
TaurenMoo's PC Specs
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 9
POST ID # = 1030316
TaurenMoo Reputation: 10
Default Lightning Node Firmware Stuck?



Just started updating everything and now my pro node appears to be stuck?

Next step?
Reply With Quote


  #2  
Old 01-07-2020, 10:20 PM
TaurenMoo TaurenMoo is offline
Registered User
TaurenMoo's PC Specs
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 9
POST ID # = 1030317
TaurenMoo Reputation: 10
Default

Looks like it still updated after I aborted and retried. Weird.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.