The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-05-2019, 12:01 AM
Rogerroll Rogerroll is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
POST ID # = 1020277
Rogerroll Reputation: 10
Default Wireless Void Pro 7.1 not turning on.

I've purchased this headset about 3 months ago. And everything was going well until recently. I was just casually wearing the headphones watching a video when the sound in the headphones went out. I turned the headphones back on and noticed that everything sounded kinda "demonic" everything was static/muffled/deeper kinda like how demons sound in movies. It was like this for a few minutes. I then tried to reinstall my audio drivers which did not fix the problem. My computer recognizes the wireless dongle but not the headset. The headset makes no noise and has no lights. I tried updating the firmware (Which was kinda hard considering when it ask to plug in the headset it doesn't realize the headset is plugged in) Last thing I tried was holding the power button for 20+ seconds. Still off and not charging. (also not sure if it always did this but when i put the headset on while its off there's a subtle breathing whistle.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.