The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 148 votes, 4.99 average. Display Modes
  #16  
Old 09-28-2012, 04:30 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 605031
RAM GUY Reputation: 10
Default

Please use the link on the left and request an RMA and we can try and replace them.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.


  #17  
Old 10-04-2012, 09:42 AM
wiklund wiklund is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4
POST ID # = 605947
wiklund Reputation: 10
Default

I've also got this problem now... i was charging them last night and they didnt get fully charged so i thought i'll fully charge them today instead so i started my computer and plugged in the headset to charge, then i turned them on. And now they just keep a solid amber and a solid blue light.. I've tried to unplugg the charge cable and tried to turn them off but it wont work. So now i have to wait like 5-10 hours untill they are out of batteries?! This is insane, hope you guys can come with an explanation to this :/


  #18  
Old 10-04-2012, 12:43 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 605977
RAM GUY Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by wiklund View Post
I've also got this problem now... i was charging them last night and they didnt get fully charged so i thought i'll fully charge them today instead so i started my computer and plugged in the headset to charge, then i turned them on. And now they just keep a solid amber and a solid blue light.. I've tried to unplugg the charge cable and tried to turn them off but it wont work. So now i have to wait like 5-10 hours untill they are out of batteries?! This is insane, hope you guys can come with an explanation to this :/
There could be any number of reasons for this unfortunately. However, if it doesn't recover even after draining it, let me know and I'll get you a replacement immediately.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.


  #19  
Old 10-04-2012, 03:05 PM
wiklund wiklund is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4
POST ID # = 606014
wiklund Reputation: 10
Default

I did drain the batteries and they work just fine now but i think you should look into this and try to find a solution for other people who run into this problem.

However you guys have really made an awesome headset when it comes to comfort and sound! I've tried the G930 and when it comes to comfort the Vengeance 2000 is soooo much better! The negative is the software which i dont like at all unfortunately. I reeeally really hope you can fix this software (I'm particularly talking about the directional sound) If you guys fix this the headset will definitely get 10/10!

Last edited by wiklund; 10-04-2012 at 03:07 PM.


  #20  
Old 10-08-2012, 10:03 PM
H-K H-K is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
POST ID # = 606730
H-K Reputation: 10
Default

Same problem here, I'm draining the battery now.


  #21  
Old 10-09-2012, 06:12 AM
H-K H-K is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
POST ID # = 606767
H-K Reputation: 10
Default

Cool, fixed. Well kind off. If it happens again I'll try take note as to what I was doing and what was plugged in ect, hopefully that information will help.


  #22  
Old 10-28-2012, 08:37 AM
shawnf shawnf is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
POST ID # = 610135
shawnf Reputation: 10
Default

I now have the same issue with my headphones. I have had them for a couple of months.

Both lights are on solid while the headphones are unplugged. When I remove the USB send/receiver then Blue light goes out on the headphones.

Plugging it back in and turning it on and I have the solid Blue light with the solid amber light.

So I guess I will just let the batter run out and charge it tomorrow.


  #23  
Old 10-29-2012, 03:44 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,342
POST ID # = 610213
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

If you have experienced it multiple times, It might be better to replace the headset by requesting an RMA.


  #24  
Old 11-13-2012, 05:18 AM
iKami iKami is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
POST ID # = 613173
iKami Reputation: 10
Default

how i broke mine:
1. switch off plugged to USB Headphones with charging cable
2. run teamspeak
3. switch on headphones when TS loaded
4. Both leds are on solid

I wonder why there is no reset button in headphones ?!

Last edited by iKami; 11-13-2012 at 05:21 AM.


  #25  
Old 11-15-2012, 02:10 PM
Foereaper Foereaper is offline
Registered User
Foereaper's PC Specs
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 9
POST ID # = 613659
Foereaper Reputation: 10
Default

Just now had the same thing happen to me, I've had the headset since release date, and very happy with it overall.

Going to let it drain as well, hopefully it's just a one off event, as I have no idea how I'll survive the RMA without a headset. :P


  #26  
Old 11-16-2012, 02:10 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,342
POST ID # = 613816
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

You can request an advanced RMA by calling customer service if you can't live without a headset.


  #27  
Old 11-16-2012, 01:22 PM
Foereaper Foereaper is offline
Registered User
Foereaper's PC Specs
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 9
POST ID # = 613891
Foereaper Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Toasted View Post
You can request an advanced RMA by calling customer service if you can't live without a headset.
Hehe, thanks for the tip, however letting the power drain seemed to work fine for me as well :) Will probably RMA if it happens again though!


  #28  
Old 12-03-2012, 03:13 PM
josevi josevi is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
POST ID # = 617299
josevi Reputation: 10
Default

i was thinking that was just with me , omg , what i do ? someone have any idea ? or solved that ?


  #29  
Old 12-04-2012, 05:22 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,342
POST ID # = 617418
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Discharge the headset and fully recharge it.

If this has happened multiple times, feel free to request an RMA to replace it.


  #30  
Old 12-15-2012, 12:07 PM
scrappy1850 scrappy1850 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
POST ID # = 619886
scrappy1850 Reputation: 10
Default

This just happened to me. Do I really have to wait 14 hours for my battery to fully drain then recharge before i can use them again?! Corsair you need to fix this! there should be a hard off or reset switch.


Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.