The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-14-2019, 08:36 AM
elric75 elric75 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 105
POST ID # = 1011149
elric75 Reputation: 10
Default Switch profile with one touch?

Hi,

I've managed before to make a macro that will change my WC profile with one touch but after a reinstall of Windows I can't remember how i did it...

Can someone help me ?

thanks
Reply With Quote


  #2  
Old 07-14-2019, 11:09 AM
c-attack c-attack is online now
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 9,011
POST ID # = 1011168
c-attack c-attack Reputation: 107
Default

It depends on the peripherals you have on hand. "Profile Switching" is an available action at the bottom of the "macro menu". Add it as an action, bind it to a key, choose what profiles you want on the list.

Some of the newer mice have dedicated profile switch buttons, but even on older ones you should be able to bind the profile switch to an available mouse key. Same as above, but through the mouse action menu.
Reply With Quote


  #3  
Old 07-14-2019, 11:23 AM
elric75 elric75 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 105
POST ID # = 1011171
elric75 Reputation: 10
Default

I have a k70 keyboard but in the action menu I can't remember how to save the macro to switch between the two profiles

Edit : nevermind, i found it haah thanks
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.