The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-13-2018, 03:59 AM
idgforum idgforum is offline
Registered User
idgforum's PC Specs
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 47
POST ID # = 968288
idgforum Reputation: 10
Exclamation Corsair Utility Engine an K63 Wireless

Often I must shut down Corsair Utility Engine to get my K63 Wireless connect with PC. Then I can start Corsair Utility Engine again.
Common Windows 10 problem?

Latest program and Firmware.
Reply With Quote


  #2  
Old 08-13-2018, 07:49 AM
Apophis3 Apophis3 is offline
Registered User
Apophis3's PC Specs
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 605
POST ID # = 968305
Apophis3 Reputation: 12
Default

Not an issue for me, but then again I use BlueTooth.
Reply With Quote


  #3  
Old 08-13-2018, 11:33 AM
idgforum idgforum is offline
Registered User
idgforum's PC Specs
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 47
POST ID # = 968331
idgforum Reputation: 10
Default

I use WiFi and cant understand why Corsair Utility Engine don't want my keyboard to connect. If I uninstall Corsair Utility Engine I have an always connection.
Reply With Quote


  #4  
Old 08-26-2018, 03:33 AM
idgforum idgforum is offline
Registered User
idgforum's PC Specs
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 47
POST ID # = 970220
idgforum Reputation: 10
Default

Now the iCUE is gone. I try to install iCUESetup_3.6.109_release.msi but get this:

Reply With Quote


  #5  
Old 09-14-2018, 12:18 PM
idgforum idgforum is offline
Registered User
idgforum's PC Specs
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 47
POST ID # = 972731
idgforum Reputation: 10
Default Reinstall

Ok, I reinstall Windows and install iCUESetup_3.6.109. But same problem. Must shout down iCUE an start it again to get connected.
Reply With Quote


  #6  
Old 12-23-2018, 04:29 PM
idgforum idgforum is offline
Registered User
idgforum's PC Specs
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 47
POST ID # = 986725
idgforum Reputation: 10
Default

Now with new firmware K63 Wireless has contact all the time. But you must hammer on a key 2-3 times to wake it up if not in use a minute. This is bad Corsair!
I try this ans see if it help


Last edited by idgforum; 12-23-2018 at 04:47 PM.
Reply With Quote


  #7  
Old 12-23-2018, 08:29 PM
pegnose pegnose is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 24
POST ID # = 986747
pegnose Reputation: 10
Default

What do you mean by waking up? Do the lights stay off on the first keypress? Or do no key presses get registered?
Reply With Quote


  #8  
Old 12-24-2018, 01:00 PM
Apophis3 Apophis3 is offline
Registered User
Apophis3's PC Specs
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 605
POST ID # = 986805
Apophis3 Reputation: 12
Default

He's referring to the new firmware supporting Sleep. The default setting is a really short timer. He needs to go into iCUE and under Settings, adjust the Sleep timer to his likings.
Reply With Quote


  #9  
Old 12-24-2018, 06:40 PM
pegnose pegnose is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 24
POST ID # = 986828
pegnose Reputation: 10
Default

Ah, thanks!
Reply With Quote


Reply

Tags
corsair utility engine, k63 wireless

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.