The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-20-2019, 03:42 PM
corsican corsican is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 54
POST ID # = 1008686
corsican Reputation: 10
Exclamation Corsair RMi : Aida64 shows all temperature sensors...but Corsair Link does not?

can Aida64 read CL info better than CL software itself?

Aida64 shows TWO sensors: Power Supply #1 & Power Supply #2

(PS. interestingly the #1 seems to be always hotter than #2)

But Corsair Link only shows ONE sensor (apparently the one that corresponds to Power Supply #2 in Aida64)

I can understand if CL only picks one sensor to show (the one that matters the most) but here it's not the case because Aida's sensor #1 is obviously the important one

I know cause I launched Prime95 + Furmark: in Aida64 only sensor #1 heated up, sensor #2 stayed the same (so it's a false sensor???)


so is that a bug in CLink if so can it be fixed? I rather use CL than Aida64
Reply With Quote


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.