The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Legacy Corsair Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-05-2017, 12:00 AM
halflife85 halflife85 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
POST ID # = 925448
halflife85 Reputation: 10
Default Cue 2 2.19.65 not showing any devices

I have a Scimitar, strafe RGB, and void wireless SE all connected. Since the windows 10 fall creators update I have had to uninstall CUE and reinstall from scratch to get the devices to show in the software. This has happened repeatedly. I am not running an A.V. besides windows defender.


  #2  
Old 11-07-2017, 08:21 PM
mdzcpa mdzcpa is offline
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 6
POST ID # = 925679
mdzcpa Reputation: 10
Default

Same issue here.


  #3  
Old 11-08-2017, 06:37 PM
mekoi mekoi is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
POST ID # = 925765
mekoi Reputation: 10
Default

Same here, ever since I updated my windows 10 to the fall creators CUE has been acting up weirdly.

Always have to quit out of CUE and start it up again for it to work properly, really annoying.

Hopefully there will be a fix soon


  #4  
Old 11-25-2017, 02:34 PM
wim-bart wim-bart is offline
Registered User
wim-bart's PC Specs
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 17
POST ID # = 927724
wim-bart Reputation: 10
Default

Same issue here, I think i return my hardware to the shop, because I start to get very annoyed about it. Having so much Corsair hardware, but start to hate this brand.


  #5  
Old 11-25-2017, 05:38 PM
Krokarn Krokarn is offline
Registered User
Krokarn's PC Specs
 
Join Date: Aug 2015
Location: Sweden
Posts: 215
POST ID # = 927748
Krokarn Reputation: 10
Default

Odd, i have a K95 Platinum, a M65 PRO and Void SE and updated my software, both W10 and CUE and have no issues at all. At a early time i could not update my firmware in my Viod, but i did a complete reinstall of W10 on a new Force MP500 m.2 ssd. Everything started to work as i should, no problems at all.


  #6  
Old 11-27-2017, 05:40 AM
wim-bart wim-bart is offline
Registered User
wim-bart's PC Specs
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 17
POST ID # = 927929
wim-bart Reputation: 10
Default

last weekend it suddenly worked perfect. But just because I had a delay in boot (Windows suddenly starts to open all apps I had open after a reboot).

Next day I started my PC again and..... problem back. It is like Windows boots to fast or something like that and Hardware is not initialized or something like that.

So I tried the following. Boot my PC, but not log in. Wait 10 minutes, log in. And.... Same problem, software loads, no keyboard and no mouse. I close CUE, reopen it and.... It works....


  #7  
Old 11-27-2017, 07:48 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,342
POST ID # = 927949
Toasted Toasted Reputation: 124
Default

Check your BIOS settings and disable any fast boot options or enable full USB initialisation if available and see whether that helps.

Latest BIOS installed? USB drivers, etc?


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.