The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-18-2017, 05:35 AM
Reverse05 Reverse05 is offline
Registered User
Reverse05's PC Specs
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 2
POST ID # = 930989
Reverse05 Reputation: 10
Default I need help h100i v2 pump dont work

Hi i'm from Argentina aprox 1 year i buy the wc, but, yesterday the pump stop working, everything works well except the pump, Corsair link marks 0 rpm and the temperature is 80 celcius, any advice?
Everything is well connected, the problem is the pump apparently
Reply With Quote


  #2  
Old 12-18-2017, 09:35 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,368
POST ID # = 931005
DevBiker Reputation: 88
Default

Have you checked that the pump header that the H100i V2 is connected to is set to 100%/Full Power? You can have everything connected correctly and still miss that; it's easy to do. See http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=168801.
If you are sure that you do, then yes, the pump is probably an issue. Your next step would be to open a support ticket.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #3  
Old 12-18-2017, 12:05 PM
Reverse05 Reverse05 is offline
Registered User
Reverse05's PC Specs
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 2
POST ID # = 931019
Reverse05 Reputation: 10
Default

Yes i alreafy check allá this and no.. the pump it's not working.. :/
Reply With Quote


Reply

Tags
advice, argentina, h100 v2, help me, pump dead

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.