The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-09-2019, 10:40 AM
munixed munixed is offline
Registered User
munixed's PC Specs
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 3
POST ID # = 1010668
munixed Reputation: 10
Oops Corsair LL120 4/6 Fans not working - Windows 10 1903 Update

Hey everyone,

Experiencing a strange issue since I updated to Windows 10 1903. Over the past week only fans 1 & 2 are lighting up and the other 4 are just blank.

I have re-installed iCue, updated all drivers, tried Corsair Link. Still the same issue.

Also, fan number 1 seems to be working fine, however fan number 2 has the LED in the top right hand corner continuously flashing a different colour. Definitely not natural at all.

Before the update, all 6 fans worked fine.

Does anyone have this issue, or anyone know of any fixes?

Cheers,
Liam.
Reply With Quote


 

Tags
1903, fan issues, icue, ll120, windows 10

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.