The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2017, 09:42 AM
AndyBlak's Avatar
AndyBlak AndyBlak is offline
Registered User
AndyBlak's PC Specs
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 11
POST ID # = 913116
AndyBlak Reputation: 20
Default USB Header Adapter for H100i v2

Hey folks!

Just a quick question, please. I have more internal USB devices than I have headers on my mobo. I've purchased and installed a USB PCi-e card which has two internal USB-A ports. Just to be sure, an adapter like this would work for converting the H100i's USB cable (as well as the RM850i) so that I can connect them to the USB card, correct?

Thanks in advance!

-Andy
Reply With Quote


  #2  
Old 07-24-2017, 09:53 AM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 913119
red-ray Reputation: 81
Idea An internal USB hub may be a better option

It should be OK, but an internal USB hub may be a better option, see http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=759585 for what I did/do.

Thinking about this I would be inclined to forget about the USB cables that came with the PSU/cooler and just use USB-A to mini-USB cables.

Last edited by red-ray; 07-24-2017 at 09:57 AM.
Reply With Quote


  #3  
Old 07-24-2017, 10:21 AM
AndyBlak's Avatar
AndyBlak AndyBlak is offline
Registered User
AndyBlak's PC Specs
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 11
POST ID # = 913125
AndyBlak Reputation: 20
Default

Quote:
Originally Posted by red-ray View Post
It should be OK, but an internal USB hub may be a better option, see http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=759585 for what I did/do.

Thinking about this I would be inclined to forget about the USB cables that came with the PSU/cooler and just use USB-A to mini-USB cables.
Haha, thanks Ray! That's such a painfully obvious answer, now that you mention it. I do plan on eventually adding the CLCP to my rig, as well. This is more of a temporary fix for the issue. Nonetheless, thanks again, sir!
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.