The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-13-2019, 12:16 PM
alvinkh alvinkh is offline
Registered User
alvinkh's PC Specs
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 2
POST ID # = 1021165
alvinkh Reputation: 10
Default 4th fan spins and stop spinning a while after boot up with commander pro

Hi all, i would require some assistance. I just bought 4th ml fan to add to my case. All rgb light up and detected in commander pro, but it only shows 3 out of 4 fans speed in icue and also only 3 fans spinning. I tried switching 4th fan to 1st fan port on commander pro and it is working, thus is notnfan faulty. Requires assistance. Thanks in advance.
Reply With Quote


  #2  
Old 10-23-2019, 06:08 AM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 9,362
POST ID # = 1022120
c-attack c-attack Reputation: 107
Default

Make sure your headers are set to 4 pin in the iLink/CUE settings and not 3 pin. Auto technically should work, but it also fan power tests each start. 4 pin PWM for each will makes things quiet.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.