The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-29-2019, 04:11 AM
Xploder270 Xploder270 is offline
Registered User
 
Join Date: May 2017
Posts: 14
POST ID # = 1012947
Xploder270 Reputation: 10
Default Failed to check for a firmware update

I can't update my firmware in iCUE anymore. After launch it says that there's a firmware update available for my Commander Pro but I can't download it and in fact cannot check or download any firmware for my devices (using STRAFE RGB, Void and Commander Pro).

Error message is "The firmware update is not available or failed to load for []"

Using iCUE 3.18.77 but I had the same problem last version.
I already reinstalled iCUE and wiped my settings in the process.

I can use the updater when downloading a firmware for my Strafe manually. Unfortunately, there's no manual update available for the Commander Pro.
Running Win10 1903 Release Preview Ring. Disabled Windows Firewall.

Logs:
2019-07-29T10:28:32 C cue.firmware.index: Incorrect index contents: fw obj is empty "combined-image"
2019-07-29T10:28:32 I cue.firmware.index: "Commander Pro" firmware update, expected version: 0.9.212 update available, on device: bootloader: 0.5 firmware: 0.8.210
2019-07-29T10:28:32 C cue.common.download: Cannot (re)open ' '!
2019-07-29T10:28:32 C cue.firmware.download: Image download failed.






Last edited by Xploder270; 07-29-2019 at 07:20 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-29-2019, 06:06 AM
opop opop is offline
Registered User
opop's PC Specs
 
Join Date: May 2017
Posts: 5
POST ID # = 1012953
opop Reputation: 10
Default

I am having the same issue, any ideas what it fixes and if a direct link can be provided?
Reply With Quote
  #3  
Old 07-29-2019, 12:34 PM
BahamutxD BahamutxD is offline
Registered User
BahamutxD's PC Specs
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 72
POST ID # = 1012984
BahamutxD Reputation: 10
Default

I updated it and it broke my Commander Pro. Its doing all kind of weird things now.

Fail to detect fans sometimes, report 12k RPMs, bad voltage reports, bad temperature reports...

Will have to see what support have to say.

https://i.imgur.com/6LDtwuu.jpg
Reply With Quote
  #4  
Old 07-31-2019, 08:27 AM
Xploder270 Xploder270 is offline
Registered User
 
Join Date: May 2017
Posts: 14
POST ID # = 1013224
Xploder270 Reputation: 10
Default

Looks like this has been fixed server-side, as checking for updates is working for me now.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-08-2019, 06:17 PM
Cypher7 Cypher7 is offline
Registered User
Cypher7's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 3
POST ID # = 1014122
Cypher7 Reputation: 10
Default

Same issue for me with Commander Pro Firmware and K70 Mk.2.







Reply With Quote
  #6  
Old 08-08-2019, 07:14 PM
Sacco Belmonte's Avatar
Sacco Belmonte Sacco Belmonte is offline
Registered User
Sacco Belmonte's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 258
POST ID # = 1014127
Sacco Belmonte Reputation: 10
Default

Similar situation here.

My LNP Pro asks me for an update, I download and it seems to apply, then it goes back to asking me about the same update.
__________________
Do NOT mix PSU cables.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-13-2019, 02:46 AM
jackiellowery jackiellowery is offline
Registered User
jackiellowery's PC Specs
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
POST ID # = 1021119
jackiellowery Reputation: 10
Default Missing fans and odd readings

Quote:
Originally Posted by BahamutxD View Post
I updated it and it broke my Commander Pro. Its doing all kind of weird things now.

Fail to detect fans sometimes, report 12k RPMs, bad voltage reports, bad temperature reports...

Will have to see what support have to say.

https://i.imgur.com/6LDtwuu.jpg
I have the same issue. Instead of 6 fans running at 800RPM, it'll show 2 fans, one of them running at 13,000RPM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.