The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-30-2020, 07:10 PM
EinsBillo EinsBillo is offline
Registered User
EinsBillo's PC Specs
 
Join Date: Jun 2020
Posts: 2
POST ID # = 1052398
EinsBillo Reputation: 10
Default Fans Config/Help

Hello Everybody, I Am Currently Planing On Buying The Lian Li o11 Dynamic And 9xCorsair ql120mm Fans, I Am Wondering How To Set Them Up Properly. Im Thinking To Buy The Pack With The Lighting Core 2 Times And 3xql120's to par with that, to run 9 fans and have 12 rgb connectors, But Then How Do I Exacly Connect My Fans, I Can Attach 3 Of Them To My nzxt X72, Could I Just Use 2 Fan Splitters That Make 1 pwm To 3? and that 2 times? if so, can I still control every fan in icue (rgb and speed?) or just per batch? like these 3 do that and these 3 that and so on, Thanks For AnyHelp Or tipps. Greetings Eins.
Reply With Quote


  #2  
Old 06-30-2020, 09:13 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 8,777
POST ID # = 1052411
DevBiker Reputation: 94
Default

You can only control fan speeds in iCUE using a Commander Pro. If they aren't connected to a CoPro, then you'll need to control them with whatever device they are connected to (like the AIO or the motherboard).
The RGB, however, will be controllable in iCUE.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote


  #3  
Old 07-01-2020, 05:20 AM
EinsBillo EinsBillo is offline
Registered User
EinsBillo's PC Specs
 
Join Date: Jun 2020
Posts: 2
POST ID # = 1052431
EinsBillo Reputation: 10
Default

So, If I run 9ql 120's i would need 2 com pros right? and i could chain the nodes to the 1 commander pro and 6 fans to 1 comm and 3 to the other right? that would work?, since i would need 2 sata powers for the nodes, and then 2 times the commander pro, right? appreciate the help and time, or if i run 6 ql's on the comm pro, and 3 on my nzxt x72 i could controller 6 of the fans in icue and 3 of them in cam right?. Billo~
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.