The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-20-2020, 02:01 AM
intelisbetter intelisbetter is offline
Registered User
intelisbetter's PC Specs
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 2
POST ID # = 1051192
intelisbetter Reputation: 10
Default Dolby 7.1 not working for Void Pro Rgb

After my most recent Windows 10 update and ICUE update my Dolby surround sound no longer works. I've been using the void pro's since they released and had the original void rgb's so i could definitely tell the difference immediately. the sound is extremely flat compared to my usual EQ settings. Turning it on and off makes no audible difference at all and im no longer hearing the beep as a prompt that is is turning on or off. I've restarted ICUE and my computer as well as run ICUE as an administrator to no avail. I have no idea whether it was the windows update or icue update that caused this problem but i'm wondering if anyone knows of any solutions? my current windows version is 1909 OS build 18363.900 and my ICUE version is 3.30.89 thanks for any help

Last edited by intelisbetter; 06-20-2020 at 02:04 AM.
Reply With Quote


Reply

Tags
audio, dolby, icue, void 7.1, void pro rgb sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.