The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-18-2020, 02:48 PM
scry scry is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2020
Posts: 1
POST ID # = 1051056
scry Reputation: 10
Default sf750 platinum , could i use cabel from Premium PSU Cabel Kit

hi , first post in this forum , i hope someone could answer this

a while ago i bought this "Premium PSU Cabel Kit" for SF power supplies for my sf600 gold

now i have a sf750 platinum and i dont like the pcie cabel for my gpu , for now i use only one cabel with 2 8pin on the gpu side alot of people say it is not relay good for the cabel itself (then why produce this cabel? )

anyway i have this kit mentioned above (CP-8920202) it hath 2 nice 8pin cabel without the split on the gpu side , i use this on my sf600 gold and a 2080ti

so could i use the cabel one my sf750 ?

greetings and thanks for the answers
Reply With Quote


  #2  
Old 06-18-2020, 04:28 PM
jonnyguru jonnyguru is offline
PSU GUY
jonnyguru's PC Specs
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 3,062
POST ID # = 1051060
jonnyguru jonnyguru Reputation: 179
Send a message via ICQ to jonnyguru Send a message via MSN to jonnyguru Send a message via Yahoo to jonnyguru Send a message via Skype™ to jonnyguru
Default

The pinout is the same on all the SF power supplies.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.