The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 04-20-2020, 09:33 AM
jahgaming jahgaming is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 6
POST ID # = 1042157
jahgaming Reputation: 10
Default

I use the latest Firmware &iCUE Software and today I got a replacement Headset from Corsair - but this is the proof, its not the Hardware. Its happening even with the new headset.. so its a clear software issue and need to be solved by Corsair! SOON!

Its really distracting if you're ingame and have these 1-3 sec. stutterst and sound losses every 5 to 10 minutes...

Please Corsair! Fix it!
Reply With Quote
  #17  
Old 04-21-2020, 12:13 PM
mdzcpa mdzcpa is offline
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 8
POST ID # = 1042406
mdzcpa Reputation: 10
Default

Same issue here.

Every boot up the headphones connect, white light on dongle for about 5 seconds, changes to flashing red for a few minutes, then goes dark.

Wireless connection seems to continue to work. But I do get the occasional crackles.

Running the latest firmware and iCUE. Uninstall and reinstall of iCUE and drivers have no effect.

The headset worked great from December until a few weeks ago then it all fell apart. Disappointing Corsair!!
Reply With Quote
  #18  
Old 04-23-2020, 04:09 AM
jahgaming jahgaming is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 6
POST ID # = 1042622
jahgaming Reputation: 10
Default

Okay, another test.

Installed the iCUE software on my mac - everything works perfectly fine! White solid light on the receiver and not even one stutter or crackle during a long session of using the headset.

So its 100% a Windows 10 related software issue...

Hope this helps maybe someone at corsair to solve the problem soon!
Reply With Quote
  #19  
Old 05-19-2020, 02:34 PM
Thepriority Thepriority is offline
Registered User
 
Join Date: May 2020
Posts: 1
POST ID # = 1046973
Thepriority Reputation: 10
Default

Having the same issue.
Ever since I got this headset I've regretted it.
From day one it would disconnect and reconnect at random times driving me crazy!

This needs a fix.
We're paying a premium for something that works %70 of the time unless you have this ridiculous red flashing issue.

I'm pretty done with this!
Needs to be fixed NOW!!!
Reply With Quote
  #20  
Old 05-22-2020, 04:32 AM
LordSabathan LordSabathan is offline
Registered User
LordSabathan's PC Specs
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 16
POST ID # = 1047358
LordSabathan Reputation: 10
Default

the bug return in the latest 3.28.75 update...
Reply With Quote
  #21  
Old 05-28-2020, 07:11 PM
Jaegermeiste Jaegermeiste is offline
Registered User
 
Join Date: May 2020
Posts: 1
POST ID # = 1048374
Jaegermeiste Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by LordSabathan View Post
the bug return in the latest 3.28.75 update...
Same here...
Reply With Quote
  #22  
Old 05-31-2020, 11:20 PM
Gus1960 Gus1960 is offline
Registered User
Gus1960's PC Specs
 
Join Date: May 2020
Posts: 1
POST ID # = 1048778
Gus1960 Reputation: 10
Default Flashing Red Dongle..

Quote:
Originally Posted by tharow View Post
Almost the same issue here. Dongle flashing red non stop or no light at all. As well when charging or in wired mode not switching off, iCue software crashing every 10-15 mins if the plugin is on and the Memory have red triangle or not showing in the software at all.
Quick Tip, un-install iCue, TURN OFF COMPUTER..

Unplug Dongle, turn on... let it run for a minute or so.. so Windows cleans it boot routine..

Plug in Dongle..

Then on a New Start.. let Windows 10, work out the Music, Sound..

Re-Charging? Grab an Old Samsung Charger, use it to Charge Headphones..

Want EQ, etc..

Install..Equalizer_APO_64-bit_2841073422
Free Program, has More than iCue, can catch up with..

My Dongle is Now Solid White.. all the time..
Reply With Quote
  #23  
Old 06-05-2020, 06:41 AM
jahgaming jahgaming is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 6
POST ID # = 1049393
jahgaming Reputation: 10
Default

Issue returned here as well.. great! And the stutters are not even gone in exchange.. what a software team at corsair
Reply With Quote
  #24  
Old 06-27-2020, 01:23 AM
whatever45 whatever45 is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2020
Posts: 1
POST ID # = 1051947
whatever45 Reputation: 10
Default

Had to make an account to echo the same thing.
Virtuoso SE iQue 3.29.110
Firmware 0.17.149 and 0.16.80 for dongle and headset

I just bought these and updated them. It was a mistake. Feel pretty let down for spending this money and having this happen. I need a fix for this or access to the legacy firmware that works.

What do we have to do? Take to twitter and harass corsair to get it working?

Please if anyone has an idea to working firmware combination please let me know.
Reply With Quote
  #25  
Old 06-27-2020, 06:15 AM
Krokarn Krokarn is offline
Registered User
Krokarn's PC Specs
 
Join Date: Aug 2015
Location: Sweden
Posts: 228
POST ID # = 1051961
Krokarn Reputation: 10
Default

With the new iCUE 3.30.89 it is working for me. No big deal, everythinng worked fine but the led was flashing before update.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.