The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-20-2018, 02:56 PM
alb3530 alb3530 is offline
Registered User
alb3530's PC Specs
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 8
POST ID # = 973567
alb3530 Reputation: 10
Default Are iCUE macros affected by Windows 1809? Timing issue?

I've recently updated Windows to version 1809 Build 17760 (I was in version 1803 Build 17134.285 before, and iCUE version was the same before and after 1809), and after that, a macro I use daily to automate a process inside an application doesn't work as intended anymore.

This macro has 280 events, and something goes wrong past the half part, I think: it's a repeatable problem, happening in every execution

By doesn't work as intended I mean at some point, some keys aren't registered in time, an so the action didn't complete. It's like something is going out of sync...maybe a timing issue....

Unfortunatelly, I don't know if there's a way to debug the situation (outside from setting scrolllock pressings in the middle of the macro and watch the scrolllock led in the keyboard) in iCUE: is there a way to see keys being pressed in real time inside iCUE? That would be very useful!

Can anyone that has also updated to version 1809 confirm if macros are working as before?

Edit: just updated iCUE to 3.7.99: same problem

Last edited by alb3530; 09-20-2018 at 06:52 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2018, 05:41 PM
Carbonic's Avatar
Carbonic Carbonic is offline
Registered User
Carbonic's PC Specs
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 17
POST ID # = 973587
Carbonic Reputation: 10
Default

Good feedback if it is easy to replicate.
Hopefully they can get it fixed before Windows version 1809 is released.

Last edited by Carbonic; 09-20-2018 at 05:47 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-20-2018, 05:58 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,525
POST ID # = 973590
Corsair James Reputation: 75
Default

Send me the profile (attach it here) and I can test it.
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Reply With Quote
  #4  
Old 09-20-2018, 06:54 PM
alb3530 alb3530 is offline
Registered User
alb3530's PC Specs
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 8
POST ID # = 973600
alb3530 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair James View Post
Send me the profile (attach it here) and I can test it.
Thanks, James! Profile attached. I use a K95 Platinum, and the PLAY multimedia key to run the macro.

Just reverted to Windows 1803, and the macro is working fine.

Edit:

Some new information: actually, when I updated NVIDIA drivers to 411.63, the problem started to happen in Windows version 1803 as well.

It might be the application (I've made the macro for) was behaving differently due to new drivers. Anyway, if you could test it under 411.63 drivers, I'd thank you.
Attached Files
File Type: zip Windows 1809 Build 17760.zip (16.8 KB, 44 views)

Last edited by alb3530; 09-20-2018 at 09:05 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.