The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-11-2017, 12:45 PM
edyboyster edyboyster is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 2
POST ID # = 930090
edyboyster Reputation: 10
Default chatter

This is my biggest purchase regret this 2017. Buying this K70 rgb lux. Horrible issue with key chattering. I think it is firmware because if do soft reset like holding the esc then reboot somehow the key chattering is reduced but some key still has it like on mine b and g key are consistently chattering. This keyboard is expensive but maintenance support is lacking. I had not receive a firmware update since I bought it. Doing an RMA in my country is too inconvenient. I wish I had found this forum before buying this keyboard..
Reply With Quote


  #2  
Old 01-15-2018, 12:03 AM
edyboyster edyboyster is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 2
POST ID # = 935508
edyboyster Reputation: 10
Default

Without this software this keyboard will be useless even for browsing the internet. Unfortunately it does not work for games. In dota2 when I press a skill and it chatters, it end up casting to myself instead of my ally which is super annoying.

See how much it chatter.
https://drive.google.com/file/d/1woj...ew?usp=sharing

Sad buy this year
https://drive.google.com/file/d/1S4B...ew?usp=sharing

The YouTube reviews are good and probably because reviewer have not used this keyboard long term. As a long term user, I highly recommend you stay away from this keyboard if you do not want your hard earn money wasted. I strongly believe it is software issue. No firmware update since I got this keyboard. Doing a soft reset will somehow lessen the chattering but it will comeback shortly after.
Reply With Quote


  #3  
Old 01-15-2018, 06:20 PM
Corsair Nick's Avatar
Corsair Nick Corsair Nick is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 967
POST ID # = 935633
Corsair Nick Reputation: 39
Default

If you haven't already reached out to our technical support staff, I'd recommend putting in a support ticket and request a Hard Firmware Reset. They will be able to provide you with the necessary files.

http://support.corsair.com/
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.