The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Memory

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-04-2019, 02:39 PM
RenatoBR RenatoBR is offline
Registered User
RenatoBR's PC Specs
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 3
POST ID # = 1026263
RenatoBR Reputation: 10
Default CMU32GX4M4C3000C15 memories 1 comb, not active XMP

Hello everyone, I have 2 combs of model CMU32GX4M4C3000C15 vengeance led, 8gb each, totaling 16gb 3000mhz, together with a Gigabyte Z390 M Gaming, but only one comb when installed works xmp, the other comb does not enable xmp, is possible only one comb is having problem not enabling xmp? I already changed slots, nothing else solves, att da bios, nothing, but they work, but only problem is with a comb with problem in xmp



i7 8700k
Gigabyte Z390 M Gaming
Corsair Vengeance led CMU32GX4M4C3000C15 8x8 16gb 3000mhz

thank you
Reply With Quote


  #2  
Old 12-04-2019, 02:41 PM
RenatoBR RenatoBR is offline
Registered User
RenatoBR's PC Specs
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 3
POST ID # = 1026264
RenatoBR Reputation: 10
Default

Reply With Quote


  #3  
Old 12-04-2019, 02:42 PM
RenatoBR RenatoBR is offline
Registered User
RenatoBR's PC Specs
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 3
POST ID # = 1026266
RenatoBR Reputation: 10
Default

Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.