The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-02-2019, 06:09 PM
BaronVonChud BaronVonChud is offline
Registered User
BaronVonChud's PC Specs
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 2
POST ID # = 1026029
BaronVonChud Reputation: 10
Default H150i missing from Icue after updating to 3.22.74

I just updated my ICUE software and now my H150i is missing from software. It's still running (fans and pump and rgb running in default rainbow) but I can't control them anymore from sofware. The h150i is showing up in device manager under Universal serial bus device and in usbdeview as enabled so not sure whats going on. Was working just fine before update. The corsair devices I have running are all showing up on icue (void pro wireless headphones, st100rgb stand and commander pro) but no h150i. I don't have another monitoring software running. I start up asus aura just to set the onboard rgb and memory kit then turn it off as that's all it requires to set there lights.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-02-2019, 07:19 PM
BaronVonChud BaronVonChud is offline
Registered User
BaronVonChud's PC Specs
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 2
POST ID # = 1026039
BaronVonChud Reputation: 10
Default

Well downgrading to 3.20.80 seams to have fixed it so if anyone else runs into this give that a try.
Reply With Quote
Reply

Tags
h150i, icue

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.