The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software > iCUE Profiles

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-24-2019, 08:17 PM
Ekyona Ekyona is offline
Registered User
Ekyona's PC Specs
 
Join Date: Dec 2017
Location: Missouri
Posts: 23
POST ID # = 1025073
Ekyona Reputation: 10
Default Icue wave setting

Hello everyone,

I’m sure this has been answered and I just can’t find the answer on the internet. But when where I go to custom>Wave. I choose my color. So wave is suppose to light up one fan then go to the next right? Well mine doesn’t. It just stays within one fan.

Everything is update. My bios (Asus motherboard) windows. I guess I could delete my icue?

Any advice would be great. Not sure if anyone else has experienced this.

Thank you in advance for the feedback
Attached Images
File Type: jpg image.jpg (3.11 MB, 54 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 11-24-2019, 08:21 PM
Ekyona Ekyona is offline
Registered User
Ekyona's PC Specs
 
Join Date: Dec 2017
Location: Missouri
Posts: 23
POST ID # = 1025076
Ekyona Reputation: 10
Default

So I’m a idiot.....all I had to do was change the timing. I wasn’t allowing enough time to pass by for the light to work. So problem solved. Hope this helps someone else.. sorry about the post guys.
Reply With Quote
Reply

Tags
icue

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.